gabrielle - komentarze |
Witam!! Dzisiaj napisze tu jeden z mioich wierszy lecz jest on inny niż wszystkie do tej pory.Sami ocencie !! "Nie chcę" Nie będe żyć dłużej, I nie mów, ze teraz nie bedzie mi lżej. Wypaliłam sie dokładnie, znalazłeś mnie na dnie. Dziś jest już gorzej dużo . Nie wierze ze jesteś ma muzą, w muzy nie wierze. Swego zycia nie perzemienie. Bez Ciebie czy z Tobą. Koniec...Ze mną.Nie bede juz sobą Wogóle nie bede Sławy nie zdobęde. Szkoły nie skończe. I wszystko już kończe, swe zycie przedewszytkim, Dziekuje wszystkim mi bliskim ... Ten wiersz napisalam w chwili najwiekszego kryzysu mojego zycia, było to jakieś pól roku temu, lecz teraz mam Jego ... Kocham Cie KamilQ!!!! |
|
Tak napisali inni: |
16.12.2004 :: 11:37 :: btq202.neoplus.adsl.tpnet.pl No nie!!!!!!Widzisz to??Nie da się tak chyba!!:( Kurcze!!Może jakoś na mail,jak chcesz to Ci mogę to wysłać,no chyba ,że znajdę link gdzie o tym czytałam to Ci podeślę ten link.Będę szukać:)Buziaki i uściski:*** ps.Śliczne wiersze!!!:) |
16.12.2004 :: 11:34 :: btq202.neoplus.adsl.tpnet.pl Jak piszesz notkę to w tym samym miejscu,gdzie to robisz musisz wkleić |
16.12.2004 :: 11:31 :: btq202.neoplus.adsl.tpnet.pl Hej!Ja jestem z Łodzi-takie duże,szare i brudne miasto w centrum,o którym wszyscy wiedzą;)Z tymi obrazkami to nie taka trudna sprawa!!Tylko,że problem z komentarzami:Muszę koniecznie wstawić cudzysłów,a wiem,że tego się nie da zrobić!Więc w miejscu gdzie on powinnien być wstawię * ok? |
15.12.2004 :: 20:44 :: zagorze.smstv.pl Ja Ci dam kurde kryzysy:P:Pjak masz mnie to nawet nie myśl o kryzysach bo nie będzie buziakuf:P:PKocham Cię Aniele Mój:D:D:*:*:* |
Talk.pl :: Wróć |