gabrielle - komentarze |
I koniec ferii... ale ja i tak nie ide jeszcze do szkoły poniewaz złapałm angine!! W sumie nie mam sie z czego Ciszyc bo starsznie sie czuje, ale myśl ze wszyscy sie w szkole meczą kiedy ja leże sobie w domku- napawa mnie radościa!!Moj Misiaczek też jest chory (zarazilam go- ale to bylo niechcący![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz moze coś z innej beczki- farbowałam sobie wlosy heh no jak zwylke na blond ale inny odcien no i oczywiscie nie wyszło tak jak bym chciala kolor na pudełku był super nazywał sie "szlachetna perła" taki troche ciemniejszy od golębiego blondu!Ale teraz sobie kupie "srebrny pył" moze mi wyjdzie ![]() ![]() "Skrzydlo Aniola" Każdy człowiek ma jedno skrzydło Anioła... Lecz nie każdy ma serce drogie... Polecisz wówczas wtedy gdy drugi człowiek objąć Cię zdoła... Gdy głośno wykrzyczysz: „Ja Kochać mogę”... Każdemu dopasowane skrzydełko maleńkie... Które karze Ci szukać drugiego... Lecz nawet Ty z tym maleńkim skrzydełkiem... Możesz pokochać każdego... Więc nie martw się... Odnajdziesz drugie takie samo... Bo w końcu każdemu na tym świecie... Tylko dwójce ludzi po jednym takim skrzydełku dano... Kochanie To dla Ciebie Ten wiersz ,a Twoje skrzydelko pasuje do Mojego!! Kocham Cie !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
31.01.2005 :: 19:31 :: pa198.radomysl-nad-sanem.sdi.tpnet.pl WEŹ UDZIAŁ W KONKURSIE NA NAJ BLOGA LUTEGO!!!!!! CHOC BY NAWED DLA NAGRÓD WARTOO!!!!!!!! www.serduszko.talk.pl mozna sie zgłaszac do 2 lutego |
Talk.pl :: Wróć |