gabrielle - komentarze |
Hejka Wszystkim!Nareszcie znalazłam czas aby coś wiecej TU napisać!!Więc zacznijmy od : Mojego nowego nabytku tzn. kolczyka w jezyku!!=) Więc zrobiłam go sobie we wtorek 22 lutego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
09.03.2005 :: 21:05 :: zagorze.smstv.pl Elo Bezelku:*:*JA Ci dam nadzieje wiesz dobrze ze Cie Kocham ponad zycie!!!!jestem tylko Twoj i to sie nie zmieni NEVER!!!!!!PAPAPAtki :P |
08.03.2005 :: 23:02 :: btx150.neoplus.adsl.tpnet.pl jeanine Wsystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobity!!!!Uściski:):* |
05.03.2005 :: 22:47 :: btd225.neoplus.adsl.tpnet.pl Uuuu,wiem jak bardzo bolał mój nos kiedy zaczął puchnąć.Ale kolczyk w języku to jest już czysty hardcore!!Moja koleżanka po zrobieniu go podsumowała:mam język jak delfin!!No i śmiesznie strasznie mówiła.Ale wiem jak później,po całym bólu cieszy widok tego upragnionego kolczyka:)Mam nadzieję,że już nic Cię nie boli(nos nie bolał długo):)Pozdrowienia i uściski:):* |
01.03.2005 :: 18:46 :: cex134.neoplus.adsl.tpnet.pl biedronka W Misterium jest spox ale zdecydowanie lepiej jest w Piramidzie-lepsza muzyka oraz klimat.Pozdrawiam. |
Talk.pl :: Wróć |